CULTURA AUTOSTRĂZILOR ȘI ROMÂNII

Ce ar putea aduce nou civilizatia autostrazilor in cultura romanilor?

AVANTAJE

Lista este lunga, dar lunga de tot. Existenta unui sistem de autostrazi ne-ar aduce foarte multe avantaje. Ne-ar schimba viata intru totul.

BAROSANII

Dregatorii tarii ne-au obstructionat, ne-au privat, ni le-au interzis, ne tin inapoiati, considerand ei ca asa e mai bine. Au reusit, si se mandresc cu asta, sa construiasca, moama ce vuieste social media, 1000 de km de autostrazi si drumuri expres in Romania ultimilor 33 de ani. Un stift! Adica 30,3 km/an sau 83 m/zi.

Infim si infam!

VETO?

Oricat de mult s-ar opune si vor trage de timp, oricat de rau le-ar proiecta si executa, aceste autostrazi vor exista si pentru noi, poporul roman. Ce vor atrage dupa ele, dincolo de spagile groase-unsuroase? Atat de multe lucruri ca vor pune România  in miscare, la propriu si la figurat.

CINE?

Si apoi sa vedem cine o mai struneste?

Arh. Viorel Pleșca

 

PS. Primesc de la Dl. Calin Sabau, pe canalul de You Tube, urmatorul comentariu:

”Cat adevar spuneti! Bravo! Ce sa va spun , locuiesc in UK , avem autostrazi, semnalizarea este foarte buna, Infotrafic … care intra peste frecventa ta de radio pe care o asculti, portiuni lungi de autostrada iluminate noaptea, patrule de politie a autostrazii, camere video de supraveghere trafic care daca te opresti sau ai un accident/defectiune, iti trimite asistenta tehnica, ambulanta imediat , echipaje de medici, paramedici pe motociclete care sa poata inainta printre coloanele de masini sa poata salva vieti, etc… plata online pentru poduri sau tunele unde e necesar, fara statii de taxare unde sa opresti sa faci coloana etc…si nu in ultimul rand o disciplina mult mai mare in trafic. Multumim pentru video!”

Asta ca sa nu ma avem dubii despre ce ne poate aduce civilizatia autostrazilor! MultuMAX Calin Sabau!!!!

Viorel Plesca

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viorel Plesca

Social Media

Urmariti-ne si pe retelele sociale

error: Content is protected !!