Pasajul Berceni fără mici și bere de 1 Mai, pentru că s-a mai ratat încă un termen.
ContracteleRo

În România contractele din dezvoltarea infrastucturii par a fi făcute spre a fi încălcate. Între timp suferim, stăm blocați în trafic. Sunt pierderi pe toate plaierele în economia nationala, dar cine să le calculeze?

Pagube


Sunt pagube și în buzunarele cetățenilor. Direct, prin pierderea de timp si carburant, fara sa mai vorbim de poluare și, indirect, mai grav prin banii cu care alimentăm bugetul de stat. Si care nuse intorc inapoi sub forma unor beneficii
Pasajul Berceni nu a fost gata in decembrie, nu a fost gata in februarie, alt termen depasit.

Chelnerii

Si nu va fi gata nici la 1 Mai. Va fi inaugurat in secvente,  în două etape: pe 20 Mai si 15 iunie, spune, prin sursele oficiale, CNAIR si MinisterulTransporturilor, responsabilii cu infrastructra. Inaugurarea asta in 2 etape e o mica smecherie: iti aducem ceva de baut, un aperitiv, pana incalzim ciorba, ca friptura mai dureaza pana se dezgheata. Adunate toate din meniu ti se servesc in 2 ore. Asa si cu pasajul!

Fotbalul

Mai avem îndoieli cu privire la 20 mai-15 iunie, dar încercăm sa fim pozitivi și urmarim de la distanță procedurile. Pe 20 mai vom da o tura mica, dar nu ma astept vad lucruri spectaculoase. E doar o nenorocita de tragere de timp. Astia de la CNAIR se uita la fotbal, de acolo au invatat jocul de glezne!

Tranzitoriu

Ce ma astept sa vad pe 20 Mai? Ca dau drumul la nitel trafic pe relatia Bucuresti-Berceni si retur, ca “aia” pe Centura sunt obisnuiti sa astepte, si ei sunt doar in tranzit. Nu se vor razvrati

Inaugurari x 2

Asta cu inaugurarea în 2 etape este o glumă bună, si nouă ne…. plac glumele. Murim de dorul lor. Beleaua este ca nieni nu moare de dorul nostru, al contribuabililor. Pentru ca odata banii luati nu mai da statul, prin prepusii lui, vreo socoteala.

Contribuabilul e doar o guma rasuflata in……punga statului corupt!

Arh. Viorel Plesca

Membru OAR

Viorel Plesca

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viorel Plesca

Social Media

Urmariti-ne si pe retelele sociale

error: Content is protected !!