DIMINETI LINISTITE

#diminetilinistite #sunrise #djimavic #povestidinsantier #viorelplesca

Sunt unele momente magice: dimineti linistite. Irepetabile. Inconfundabile. E bine sa te intalnesti cu ele. E si mai bine sa le cauti.

Mergand in cautarea lor este de fapt o mare provocare. Le provoci sa apara. Povocate fiind momentele acelea apar. Le place si lor sa fie chemate, sa fie bagate in seama.

De fapt e chiar mai bine asa. Pentru ca esti constient de faptul ca ai lansat provocarea. Esti treaz. Stai in asteptare. Sosirea lor nu te mai poate surprinde. Atunci le vei savura in totalitate.


Ai lasat loc surprizei din sufletul tau. Ai lasat loc bucuriei. Ai lasat loc strigatului ”moamăăăă!!!”

Pe traseele zilnice catre locul de munca observati mai bine imprejurimile, natura, casele, strada, satul,orasul, parcul. Ele nu sunt in fiecare zi la fel. Nu sunt la fel si difera in fiecare moment. Nu ezitati sa priviti oamenii. Zambiti-le. Transmiteti si culegeti energia unui zambet.


Iar daca parasiti localitatea oferiti-va un moment de respiratie cu aer curat, un moment de observatie in natura, Iesiti din trafic 500 de metri pe un drum laturalnic si ascultati campul, padurea, natura. Gustati din acest bucurii uitate in nebunia muncii de peste zi, de peste saptamana.

Daca veti fi incantati si multumiti nu ezitati sa impartasiti bucuria si sa dati sfatul acesta mai departe prietenilor vostri.

Cum am trecut iar prin acesta provocare, si pentru ca a fost o reusita, m-am gandit sa impart cu voi emotia si frumusetea unei dimineti linistite. Sa impart cu voi linistea dinanite tumultului zilnic. Cel din santier, din birou sau din trafic. Va doresc sa gustati dimineti linistite, sa transformati lumina soarelui intr-o sursa de energie.

Sa aveti zi buna si plina de inspiratie!

Invatati sa pretuiti aceste momente. Luati-le cu voi. Fie in suflet, fie pe o inregistrare. Bucurati-va si bucurati-ii si pe cei din jurul vostru. Lumea poate fi mai buna!

 

Arh, Viorel Pleșca

Viorel Plesca

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viorel Plesca

Social Media

Urmariti-ne si pe retelele sociale

error: Content is protected !!