CUM CONLUCREAZA ARHITECTII CU FAMILIA?    2

Opinia

Am inceput sa prezentam cum conlucreaza arhitectii cu familia. Ascultand intai opinia arhitectilor despre modul lor de lucru cu clientul, in speta cu familia. Atunci cand obiectul de arhitectura este locuinta unifamiliala.
Dintre reactiile Dvs., ale privitorilor, ale urmaritorilor nostri, am inteles ca ar fi de dorit sa prezentam si opiniile clientilor. Sa povesteasca si ei cum decurge relatia cu arhitectul, in demersul proiectarii si construirii locuintei lor.
Tinem cont de opinia privitorilor nostri asa ca ne angajam sa venim cu astfel de opinii, ale clientilor!!!!

Publicul

Raspunsul la cum conlucreaza arhitectul cu familia? Poate fi simplu, poate fi extrem de complex. Conlucrarea intre client si arhitect presupune implicare, comunicare, armonizarea pesonalitatilor, intelegerea, micul compromis. Un schimb intens, un mare flux de idei, in toate sensurile. Cateva exemple din partea arhitectilor pot fi aflate aici. Credem noi ca sunt interesante. Dar credem ca vor fi si mai interesante parerile clientilor. Ale familiilor implicate in procesul de realizare ale unei case. Ale caminului familial. Promitem sa revenim si cu aceste puncte de vedere. Mai ales ca ideea a venit de la publicul nostru spectator. Un public pe care ni-l dorim aproape, critic, efervescent, fidel si responsiv. Incercam sa ne ridicam la nivelul asteptarilor sale. Deci, impreuna spre mai bine!!!

Invitatia

Nu vrem sa realizam un concurs, sau o tombola. Dra vrem sa stim si parerile despre cum conlucreaza arhitectii cu familia, din tabara cealalta. Nu vrem sa acordam premii pentru indrazneala sau arhitectura. Dorim sa va invitam, in cazul in care ati trecut prin procesul de proiectare si construire a unei locuinte, sa va povestiti experienta. Sa povestiti intamplarile, modul cum ati reusit sa va apropiati sau nu de casa visurilor voastre. Cat de greu sau cat de usor este? Cum se iau deciziile? Cu sau fara arhitect? Cu sau fara constructor? Cu sau fara familie?

Experientele

Va invitam sa veniti la Povesti din Santier, sau sa ne invitati la voi acasa pentru ca impreuna sa impartasim experientele pozitive. Sa aflam cu bune si mai putin bune cum conlucreaza arhitectii cu familia. Sa ii sfatuim pe cei ce doresc sa isi construiasca o casa sa se fereasca de experintele care nu v-au adus satisfactiile dorite. Se spune ca in spatele unei fotografii este intodeauna o poveste. Daca ne gandim la o casa,  la cate povesti sunt prin curte, dar mai ales in spatele peretilor, cred ca putem spune ca in spatele unei case este un adevarat roman.

Curajul

Suntem indrazneti, la fel cum ati fost si voi cand v-ati apucat de constructia unei case.
Invitatia e lansata.

Sa vedem cine ridica manusa?

Arh. Viorel Plesca
Membru OAR

Viorel Plesca

View all posts

13 comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viorel Plesca

Social Media

Urmariti-ne si pe retelele sociale

error: Content is protected !!