AMINTIRI DESPRE NOVEMBARH

La doar trei ani distanta de prima editie noi avem amintiri despre Novembarh.

Prima editie

In 2017 s-a desfasurat prima editie a manifestarii numita NOVEMBARH. Un hackathon despre arhitectura. Cu arhitecti. Impreuna cu colaboratorii lor, specialisti din domeniul constructiilor, instalatiilor. Cu antreprenori. Cu economisti. Cu multi alti profesionisti ce lucreaza in parteneriat cu arhitectii: Medici, psihologi, contabili, avocati, cadre didactice, oamenii de stiinta. Si studenti!!!
Impreuna cu reprezentanti ai companiilor cu prestatii in domeniul constructiilor, producatori de material de constructii, firme de marketing si publicitate, institutii si organizatii profesionale.
Un hackathon despre Arhitectura si prietenii sai!

Si eu am fost acolo

Am participat in mod direct la toate cele 3 editii. De aceea afirm ca cele 3 manifestari de pana acum au fost un real succes in dezvoltarea relatiilor umane si a gesturilor partnerial-profesionale pentru proiectarea, construirea si utilizarea cladirilor. Au fost un success prin entuziam si efervescenta. Au fost un success prin lansarea si promovarea unor idei benefice. Atat in plan personal, profesional, cat si in plan social. A fost un success prin interactiunea unor oameni care altfel nu ar fi putut sta impreuna 16 ore dintr-o data. A fost un succes din punct de vedere educational si antreprenorial. Pentru toti dar mai ales pentru studentimea prezenta.

Covid-19

Insa iata, vremurile se schimba. In loc sa facem planuri acum stam si depanam amintiri despre Novembarh. Dar ne dorim sa facem si planuri. Vrem sa avem si in acest o editie, cel putin la fel de buna ca cele de pana acum. Vrem sa ne intalnim si sa monitorizam evolutia celor 90 de proiecte-idei lansate la Novembarh. Pentru a vedea cum au evoluat acestea. Pentru a afla cum si-au gasit fagasul catre piata, catre investitori. Sa aflam daca au si altii oameni, in afara participantilor, amintiri despre Novembarh.

Cum facem in 2020

De aceea punem intrebarea “Care va fi formatul in acest an?”, tinand cont de marele afect adus umanitatii de Covid-19. Tinand cont de modul in care acesta ne-a schimbat viata. Tinand contul de distantarea fizica necesara. Poate ca nu va fi la fel. Eu personal cred ca indifferent de um va arata formatul editia ar trebui sa se tina. Sa fim generosi si creativi si sa cautam formate care sa se potriveasca situatiei actuale. Pentru a continua. Pentru a nu intrerupe sirul. Amintiri despre Novembarh pot si trebuie sa continue.

Minim 300

Incercam sa ne imaginam un format in care cele 30 de echipe, lucrand la cele 30 de teme sa poata conlucra . Un format pentru 300 de profesionisti carora le pasa de binele social. De bunul mers al lucrurilor.

Asadar cum credeti ca poate arata formatul Novembarh in 2020?

Asteptam ideiile, sugestiile voastre. Si speram ca initiatorii proiectului sa il duca mai departe. Speram ca in 2021 sa avem amintiri si despre Novembarh 2020.

Show must go on! Life must go on!

Arh. Viorel Plesca
Membru OAR

 

Viorel Plesca

View all posts

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viorel Plesca

Social Media

Urmariti-ne si pe retelele sociale

error: Content is protected !!